Routebeschrijving

Vanaf Amersfoort CS - 12 minuten te voet
Verlaat Station Amersfoort aan de Noord-zijde (bij de AH to Go en restaurant 1st Class). Sla rechtsaf en loop evenwijdig aan het spoor op de Piet Mondriaanlaan tot bij een rotonde. Steek over en sla de Eemlaan in, tussen Pathé en de Hogeschool Utrecht. Neem dan de eerste weg links, langs de parkeerplaats Eemplein en langs de slagboom naar een rond plein. Door de poort bereikt u de Oude Fabriekstraat. Rechtsaf, aan het eind van de straat, aan de Eem, is nummer 1, herkenbaar aan een beeld van een pelikaan bij de ingeng.

Met de auto

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl

 • Jaarverslag over 2022Jaarverslag over 2022

  In 2022 groeide de formatie van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en werden er tal van initiatieven genomen en activiteiten ontplooid. Financieel waren er de nodige tegenvallers.

  lees verder

 • Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige WoningbouwRuimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  Meer goede woningen op de korte termijn én blijvende ruimtelijke kwaliteit met elkaar verenigen is het doel van het traject Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  lees verder

 • Duurzame StadsgezichtenDuurzame Stadsgezichten

  De huizen in beschermde stadsgezichten worden ook verduurzaamd. Hoe is dat mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijke kwaliteit en de erfgoedwaarde?

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit