Nieuwsbrief

De Federatie Ruimtelijke Kwaliteit brengt elk kwartaal een digitale nieuwsbrief uit. Hierin worden nieuwsberichten (zowel landelijk, vanuit de Federatie als uit het veld) onder de aandacht gebracht. Om de nieuwsbrief te verlevendigen, is er elke aflevering een commentaar op een of andere ontwikkeling. Eindredacteur is Dorien de Voogt.

De nieuwsbrief wordt aan alle leden toegestuurd, en verder aan iedereen die belangstelling heeft. U kunt zich hier aanmelden.

U kunt de laatste nieuwsbrief hier aantreffen.

In het archief treft u vorige nummers aan. 

De voorlaatste nieuwsbrief:

 


Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl

  • Jaarverslag over 2022Jaarverslag over 2022

    In 2022 groeide de formatie van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en werden er tal van initiatieven genomen en activiteiten ontplooid. Financieel waren er de nodige tegenvallers.

    lees verder

  • Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige WoningbouwRuimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

    Meer goede woningen op de korte termijn én blijvende ruimtelijke kwaliteit met elkaar verenigen is het doel van het traject Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

    lees verder

  • Duurzame StadsgezichtenDuurzame Stadsgezichten

    De huizen in beschermde stadsgezichten worden ook verduurzaamd. Hoe is dat mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijke kwaliteit en de erfgoedwaarde?

    lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit