Vacaturebank voor ruimtelijke kwaliteit

Zoek je een baan als adviseur op het gebied van ruimtelijke kwaliteit, of wil je juist geschikt personeel werven? De Federatie Ruimtelijke Kwaliteit biedt een platform in de vorm van een vacaturebank op zijn website.

Organisaties kunnen hier advertenties plaatsen die gericht zijn op het aantrekken van (burger)leden en voorzitters van welstandscommissies, monumentencommissies en adviescommissies ruimtelijke kwaliteit.

Ook kan de vacaturebank behulpzaam zijn bij de werving van secretarissen van commissies, van rayon-architecten en beleidsmedewerkers bij regionale welstandsorganisaties.

Plaatsing op de website van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit is kosteloos voor leden. Niet-leden wordt een bedrag van 250 euro in rekening gebracht. Het aanleveren van een advertentie kan via een mail aan Christian Braak, cb@ruimtelijkekwaliteit.nl.

http://www.ruimtelijkekwaliteit.nl/service/vacatures


 

CB | oktober 2017
Aanmelden voor de nieuwsbrief Federatie Ruimtelijke Kwaliteit kan via:
http://www.ruimtelijkekwaliteit.nl/aanmelden-nieuwsbrief

 

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl of 020 412 49 64

 • Jaarverslag 2017Jaarverslag 2017

  Veel activiteiten in een productief jaar!

  lees verder

 • Handreiking energietransitie en ruimtelijke kwaliteitHandreiking energietransitie en ruimtelijke kwaliteit

  Isolatie en energieopwekking zullen het aangezicht van Nederland gaan veranderen. We willen voorkomen dat het een rommeltje wordt, omdat we houden van ons land. Aandacht voor de ruimtelijke kwaliteit voorkomt dat de energietransitie stagneert door gebrek aan draagvlak. Stroomversnelling en Federatie schreven een handreiking voor gemeenten

  lees verder

 • Schetsboek OOKSchetsboek OOK

  Het Schetsboek voor een Omgevingsplan Op Kwaliteit scherpt het denken over dit nieuwe instrument.

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit