Vacaturebank voor ruimtelijke kwaliteit

Zoek je een baan als adviseur op het gebied van ruimtelijke kwaliteit, of wil je juist geschikt personeel werven? De Federatie Ruimtelijke Kwaliteit biedt een platform in de vorm van een vacaturebank op zijn website.

Organisaties kunnen hier advertenties plaatsen die gericht zijn op het aantrekken van (burger)leden en voorzitters van welstandscommissies, monumentencommissies en adviescommissies ruimtelijke kwaliteit.

Ook kan de vacaturebank behulpzaam zijn bij de werving van secretarissen van commissies, van rayon-architecten en beleidsmedewerkers bij regionale welstandsorganisaties.

Plaatsing op de website van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit is kosteloos voor leden. Niet-leden wordt een bedrag van 250 euro in rekening gebracht. Het aanleveren van een advertentie kan via een mail aan Christian Braak, cb@ruimtelijkekwaliteit.nl.

http://www.ruimtelijkekwaliteit.nl/service/vacatures


 

CB | oktober 2017
Aanmelden voor de nieuwsbrief Federatie Ruimtelijke Kwaliteit kan via:
http://www.ruimtelijkekwaliteit.nl/aanmelden-nieuwsbrief

 

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl of 020 412 49 64

 • Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige WoningbouwRuimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  Meer goede woningen op de korte termijn én blijvende ruimtelijke kwaliteit met elkaar verenigen is het doel van het traject Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  lees verder

 • Duurzame StadsgezichtenDuurzame Stadsgezichten

  De huizen in beschermde stadsgezichten worden ook verduurzaamd. Hoe is dat mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijke kwaliteit en de erfgoedwaarde?

  lees verder

 • Davos KwaliteitssysteemDavos Kwaliteitssysteem

  8 criteria voor goede omgevingskwaliteit. De Verklaring van Davos is in 2021 uitgebreid met een Kwaliteitssysteem. Nu in Nederlandse vertaling!

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit