22-03-23Federatie zoekt nieuwe directeur

DIRECTEUR GEZOCHT

Je hebt als directeur Federatie Ruimtelijke Kwaliteit een spilfunctie in het nationale gesprek over de kwaliteit van de fysieke leefomgeving. Als onafhankelijke speler link je de kwaliteitsadviseurs aan ambtenaren, ontwerpers, bestuurders, ondernemers en bewoners. Steeds met een Mooi Nederland als ultiem doel. Je hebt invloed op de nationale kwaliteitsverlangens en verbindt ze tegelijk aan de weerbarstige vergunningspraktijk van alledag. Idealisme meets realisme. Met een klein team initieer je projecten waarmee ontwerpkracht en ruimtelijke kwaliteit geagendeerd en gerealiseerd worden bij de transformatie van de (gebouwde) omgeving die nu op stapel staat.

Vanwege de pensionering van de huidige directeur Flip ten Cate, zoekt de FRK per 1 september 2023 een nieuwe directeur. Flip heeft deze functie 20 jaar vervuld. Hij blijft tot eind 2023 verbonden aan de FRK en heeft dus alle tijd om je in te werken en je aan betrokken partners voor te stellen.

Lees verder: onder vacatures

Terug naar het overzicht

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl

  • Jaarverslag over 2022Jaarverslag over 2022

    In 2022 groeide de formatie van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en werden er tal van initiatieven genomen en activiteiten ontplooid. Financieel waren er de nodige tegenvallers.

    lees verder

  • Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige WoningbouwRuimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

    Meer goede woningen op de korte termijn én blijvende ruimtelijke kwaliteit met elkaar verenigen is het doel van het traject Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

    lees verder

  • Duurzame StadsgezichtenDuurzame Stadsgezichten

    De huizen in beschermde stadsgezichten worden ook verduurzaamd. Hoe is dat mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijke kwaliteit en de erfgoedwaarde?

    lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit