18-03-16Bijeenkomst voor lid-gemeenten 2016

Op woensdag 20 april organiseert de Federatie samen met de gemeente Helmond de jaarlijkse bijeenkomst met commissie-secretarissen, rayonarchitecten en commissie-coördinatoren.

Dit overleg wordt nu voor de 7e keer georganiseerd en is vooral bedoeld voor kennisuitwisseling tussen de secretarissen van de gemeentelijke en regionale adviescommissies op het gebied van ruimtelijke kwaliteit.
Uiteraard grijpt de Federatie dit moment ook aan om haar leden bij te praten over de ontwikkelingen in het vakgebied. En is het voor de Federatie erg nuttig om te horen wat er allemaal in de beroepspraktijk speelt en wat de uitdagingen momenteel zijn.

Lees hier meer over het programma.

Terug naar het overzicht

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl

 • Jaarverslag over 2022Jaarverslag over 2022

  In 2022 groeide de formatie van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en werden er tal van initiatieven genomen en activiteiten ontplooid. Financieel waren er de nodige tegenvallers.

  lees verder

 • Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige WoningbouwRuimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  Meer goede woningen op de korte termijn én blijvende ruimtelijke kwaliteit met elkaar verenigen is het doel van het traject Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  lees verder

 • Duurzame StadsgezichtenDuurzame Stadsgezichten

  De huizen in beschermde stadsgezichten worden ook verduurzaamd. Hoe is dat mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijke kwaliteit en de erfgoedwaarde?

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit