05-07-21Gronings bouwmeester Nathalie de Vries

Ze staat nu met één been in het opdrachtgeverschap. Tegelijk blijft zij als stadsbouwmeester in Groningen de kritische ontwerper. Het is een nieuwe rol voor Nathalie de Vries, partner van het Rotterdamse bureau MVRDV. Met haar lange en brede carrière in de stedenbouw en architectuur is ze gewend te overleggen, te onderhandelen en te discussiëren. Als stadsbouwmeester kan ze ‘the lead’ nemen en gevraagd en ongevraagd advies geven.

Een interview met de nieuwe stadsbouwmeester van Groningen

Lees verder: Nieuwsbrief FRK # 57

Terug naar het overzicht

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl

 • Jaarverslag over 2022Jaarverslag over 2022

  In 2022 groeide de formatie van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en werden er tal van initiatieven genomen en activiteiten ontplooid. Financieel waren er de nodige tegenvallers.

  lees verder

 • Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige WoningbouwRuimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  Meer goede woningen op de korte termijn én blijvende ruimtelijke kwaliteit met elkaar verenigen is het doel van het traject Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  lees verder

 • Duurzame StadsgezichtenDuurzame Stadsgezichten

  De huizen in beschermde stadsgezichten worden ook verduurzaamd. Hoe is dat mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijke kwaliteit en de erfgoedwaarde?

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit