26-05-16Werelderfgoed bebouwen: kan dat wel?

LAADVERMOGEN

WERELDERFGOEDGEBIEDEN CONSERVEREN EN/OF ONTWIKKELEN

Nederlandse gebieden met de status van werelderfgoed kennen de nodige dynamiek. Wat is de opnamecapaciteit van deze gebieden voor nieuwe functies en vormen? Hierover gaan ontwerpers, bestuurders, beleidsmakers, erfgoedspecialiseten, planologen, eigenaren en beheerders in gesprek tijdens een mini-symposium in de vernieuwde genieloods van het Kunstfort bij Vijfhuizen.

Georganiseerd door de Stichting Werelderfgoed Nederland, de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en MOOI Noord-Holland.

Lees verder: programma en aanmelding

Terug naar het overzicht

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl

 • Jaarverslag over 2022Jaarverslag over 2022

  In 2022 groeide de formatie van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en werden er tal van initiatieven genomen en activiteiten ontplooid. Financieel waren er de nodige tegenvallers.

  lees verder

 • Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige WoningbouwRuimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  Meer goede woningen op de korte termijn én blijvende ruimtelijke kwaliteit met elkaar verenigen is het doel van het traject Ruimtelijke Kwaliteit bij Fabrieksmatige Woningbouw

  lees verder

 • Duurzame StadsgezichtenDuurzame Stadsgezichten

  De huizen in beschermde stadsgezichten worden ook verduurzaamd. Hoe is dat mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijke kwaliteit en de erfgoedwaarde?

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit