20-12-13Cultuurcongres voor gemeenten

VOLLEDIG PROGRAMMA GEMEENTELIJK CULTUURCONGRES 2014
Het complete programma van het Gemeentelijk Cultuurcongres 2014 staat nu op de website van Kunsten '92. Het congres vindt plaats op donderdag 30 januari 2014 in De Doelen te Rotterdam.

Ook de diverse keuze-onderdelen staan uitgebreid beschreven: u kunt ze zien door in het hoofdprogramma op de verschillende onderdelen te klikken.

Om het u gemakkelijk te maken geven we hierbij ook alvast de directe links naar de programma-onderdelen, zodat u een en ander direct vanuit dit bericht kunt bekijken:

Klik voor het volledige programma met het overzicht van de hele dag en de tijden.
Per onderdeel:
- Klik voor de 20 werklunches
- Klik voor de 3 excursies
- En bekijk debatronde 1 en debatronde 2

Meld u direct aan, het gaat nu hard met de aanmeldingen.

Terug naar het overzicht

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl of 020 412 49 64

 • Jaarverslag 2020Jaarverslag 2020

  De Federatie had een bijzonder actief jaar in 2020. De nationale dialoog bouwcultuur. Verhuizing naar Amersfoort. Handreiking adviesstelsel, verkenning bedrijventerreinen. Digitale beeldspraak.

  lees verder

 • Omgevingskwaliteit - investeren in een beter NederlandOmgevingskwaliteit - investeren in een beter Nederland

  De Federatie Ruimtelijke Kwaliteit formuleerde in april 2021 haar wensenlijst voor de komende kabinetsperiode: investeer in kwaliteit.

  lees verder

 • Kwaliteit van bedrijventerreinenKwaliteit van bedrijventerreinen

  De 3500 bedrijventerreinen in ons land zijn zelden pareltjes van ruimtelijke kwaliteit. Toch werkt één derde van de beroepsbevolking op een bedrijventerrein. Er is momenteel in politiek en samenleving veel aandacht voor een aantrekkelijke leefomgeving, maar over een aantrekkelijke werkomgeving wordt minder gesproken.

  Benodigde investeringen vanwege verduurzaming van de energieproductie, klimaatadaptatie of de transformatie van werken naar wonen en winkelen zijn een kans om de ontwerpkwaliteit van de gebieden en gebouwen te verbeteren.

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit