Algemene Ledenvergadering 2019

Datum: Donderdag 27 juni 10:00-15:00
Locatie: Informatiecentrum Via Breda aan de Belcrumweg 19 (Electron) te Breda

Op 27 juni organiseert de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit haar jaarlijkse ledenvergadering. Dit jaar zal in het teken staan van de toekomstplannen van de federatie. Belangrijk voor alle leden. Kom allen en meld u aan!!

Gekoppeld aan de ALV organiseren we een kennisbijeenkomst over stedelijke transformatie en ruimtelijke kwaliteit. Een interessant programma met sprekers en een excursie naar het Stationskwartier en het nieuwe stationsgebouw van Breda. 

De ALV/kennisbijeenkomst vindt plaats in Breda op 27 juni vanaf 10 uur tot 15 uur. Wilt u daar bij aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan met onderstaand formulier.

 

Website:
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
Functie:
E-mail: *
Telefoon:
Lid van Federatie Ruimtelijke Kwaliteit
Dieetwensen:
Anders, namelijk:
 
 
 

Nieuwe Publicaties

Onderstaande publicaties zijn zolang de voorraad strekt, tegen verzendkosten te bestellen bij de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: info@ruimtelijkekwaliteit.nl of 020 412 49 64

 • Jaarverslag 2017Jaarverslag 2017

  Veel activiteiten in een productief jaar!

  lees verder

 • Handreiking energietransitie en ruimtelijke kwaliteitHandreiking energietransitie en ruimtelijke kwaliteit

  Isolatie en energieopwekking zullen het aangezicht van Nederland gaan veranderen. We willen voorkomen dat het een rommeltje wordt, omdat we houden van ons land. Aandacht voor de ruimtelijke kwaliteit voorkomt dat de energietransitie stagneert door gebrek aan draagvlak. Stroomversnelling en Federatie schreven een handreiking voor gemeenten

  lees verder

 • Schetsboek OOKSchetsboek OOK

  Het Schetsboek voor een Omgevingsplan Op Kwaliteit scherpt het denken over dit nieuwe instrument.

  lees verder

Federatie Ruimtelijke Kwaliteit